2011. február 17., csütörtök

Egy szó az előző oldalamhoz.....

Legnagyobb örömömre ismét sokan fűztek kommentet az előző felfedezős oldalamhoz, így arra gondoltam, hogy megosztom azokkal akiknek tetszett, az árnyék a titkot, miszerint a technikát részben innen,részben innen vettem, mint sok-sok minden mást. Nem egy bonyolult dolog, érdemes kipróbálni !
Mostanában sokszor elnézegetem a régebbi oktatóanyagokat a Cewe-n és mindig találok valami olyat amit akkor még nem értettem, vagy nem volt türelmem hozzá, de most örömmel alkalmazom.
Az e heti kihívás a kedvenc, a szeretett valami. Hát nekem van egypár, különösen ilyenkor télen van rengeteg ideje az embernek. De én mégis a tavaszt várom,-látom nem egyedül,- a kertet, a virágokat. Ezért gondoltam, hogy a könyvek, az utazás , a madarak helyett a kertet teszem oldalra. Íme:

Felhasználtam Gunhild Storeide , Lainey's Design , Kubivet  és Moninda elemeit.

5 megjegyzés:

evadraga írta...

Gyönyörű!! Az oldal egésze, és a fotók :)

Margó írta...

Kertben éreztem magam! Gyönyörű, finom, elegáns az oldalad, és én ezt mindig annyira szeretem!
Köszönöm, hogy az árnyékkészítés "titkát" megosztottad. Én GIMP-es vagyok, illetve most kezdek majd ismerkedni a PS-sel!!

Margó írta...

Sajnálom, hogy nem látlak a CEWE-"buli" névsorában:-((

kreatívhit írta...

Aki a kertjét szereti...:) Klassz oldal.

Toni írta...

Nem tudom miért emlékeztem úgy, hogy jöszöl cewére. Most kicsit csalódott vagyok! az oldalad szuper, az ajánlást meg köszönöm, mert hiába bibliám Krissz oktatója néha elsiklok dolgok felett, aztán meg vadul keresem, amikor valamit meg kéne oldanom, de kútfőből nem megy!