2010. június 9., szerda

Cewe 55.kihívása

Dupla oldal volt a feladat. Sohasem csináltam, talán azért mert a nagy fotókat szeretem az oldalakon, ennek meg ugye az a lényege, hogy több kicsi legyen. Krissz javaslatára megnéztem Yin oldalát. Van egy csomó klassz template rajta. Rögtön le s töltöttem egyet, amiből meg is lett az oldal. Hát ehhez azért nagy kreativitás így nem kellett, de azért lett érdekessége a dolognak. Én kis naíva azt hittem Skagenben magyar ember száz évenként egy vetődik el. Nagy kérdés , mi a bánatot keres az ember nyaralás címszó alatt Dániában az Északi tengernél ? Nekem olyan jó ötletnek tűnt. Nem volt minden tekintetben az. Persze nem mondom, hogy megbántam, mert azért egy újabb országot megismerni, ami nem éppen a  szomszédban van , mindig érdekes, még ha egy kicsit sokba is kerül. Azért arra büszke vagyok, hogy egy nap alatt hazaértünk /1950 km/ reggeli fél hármas indulással.
De amit mondani akartam, hogy egy kedves Cewe-s társ Cirade meglátva az oldalamat szintén felrakta skageni emlékeit megörökítő oldalát. Méghozzá Ők is ugyanabban az évben voltak. Hát el voltam képedve. Szép emlékei lehetnek, mert szép lett az oldal is. Az én oldalam ilyen:
A háttér misshoney-cherie, a madarak Kubivet, a szalag HappyScrap IloveParis
Minthogy ezek szerint magyarok járta terület Dániának ez a legészakabbi sarka megmutizom a szerintem legjobb képeimet, hátha még többen kedvet kapnak.
Ez a yacht kikötő, a kis piros házikók a háttérben halsütődék. Mindig tele vannak vendéggel, akik többnyire skandinávok lehetnek az árakból kiindulva.
Mindenesetre ez a vacsi több mint 10000 ft volt.
Ez az Északi tenger. Esténként mindenkinek az a "kötelező" program, hogy lemegy a partra naplementét nézni.
Ez a kedvenc dán képem. Egy nyaraló a dűnék között.

Nincsenek megjegyzések: