2010. április 14., szerda

A Cewe kihívására

Kaptunk egy nagyon klassz template-ot. Ez volt a feladat. Sajna, mostanában érzem, hogy elfogynak a fotóim, elő kellene kaparni a régebbi dvd-ket. Szerencsére a Soproni kirándulásunk még adott némi municiót.
A teát a Liszt-szalonban ittuk. Hát ez egy csúcs hely, kár, hogy még gps-el is alig  lehet odatalálni most a nagy földtúrások közepette. A Fertő tó osztrák oldalán fényképeztem le ezt a vadliba párt. Úgy legeltek a vadlibák zavartalanul a kisváros szélén a nádas előtt, mint ahogy a Nils Holgerson féle Csodálatos utazásban.

3 megjegyzés:

Margó írta...

Ritkán történik olyan, hogy engem első látásra ne egy kép-oldal hangulata fogjon meg. Ha nincs ilyen "megérintés", attól még tetszhet a technikai megvalósítás, de valahogy az én lelkemnek ennél több kell. Amikor ezt az oldalad láttam, magaménak éreztem, mert érzelmileg megindult bennem valami. Emlékek, hangulatok és utána kezdtem nézni az oldal részleteit. Ahogy a Cewe-n is írtam, nekem nagyon tetszik:-))Ismét előhoztál belőlem valami szépet:-))

pufiindian írta...

Köszönöm a kedves szavaidat, gondolom, mivel mi korban talán közelebb vagyunk egymáshoz több a "közös" emlék is.Remélem, hogy előbb vagy utóbb kialakul egy stílus amit igazán magaménak érzek. Én is még kezdő vagyok.

Secima írta...

Ez is egy nagyon szép oldal. Nagyon tetszik a háttér és a torony mögötti rész is szenzációs.
Én már több mint egy éve foglalkozom scrapbookkal, de nem igazán tudok magamnak meghatározni egy stílust. Leszámítva a macikat. Persze van, amit én is jobban kedvelek és van, amit kevésbé.
Ez az oldal a nagyon kedveltek közé tartozik. :)