2011. január 21., péntek

Körbejárni a témát...

A cewe heti kihívása valami ilyesmi: lássunk, ne csak nézzünk! Persze ha az ember amatőr, szeretne mindent "hazavinni" a gépében ezért sokszor ész nélkül kattintgat. Legalábbis én így vagyok. Csinálok egy rakás képet, azután jön a szelektálás. Mindenhová viszem magammal az egyik laptopomat, és még aznap este kiválogatom "az ezekből lehet még valami" kategóriájú képeket. A többit törlöm. No, rendszerint később azok kellenének. 





Nem beszélve arról, hogy az első látásra teljesen érdektelennek tűnőkből lehet később texturázva, blendingelve, gradientezve valamit kihozni. Most is örültem, hogy meghagytam ezt a pár fotót,amit Potsdamban csináltam.
Potsdam különben is csodálatos, ha tudjátok nézzétek meg, mert különleges fotótémákat lehet ott találni. Mi ugyan nyár végén voltunk, de állítólag tavasszal is gyönyörű.
És itt van az a fotó amit kicsit átdolgoztam ezek közül.

5 megjegyzés:

Rita(006) írta...

És tényleg mennyire kiteljesedett a téma, miután kezelésbe vetted!
(Zsófi babáról is kérünk friss képeket nagymami!)

evadraga írta...

Olyan gyönyörű varázskertet blendingeltél-texturáztál-overlayeztél!! Szépek a „sima” fotók is, de megszkreppelve mennyivel teljesebb az élmény!!

Toni írta...

aha-aha! Karaktert kapnak, lágyabbak lesznek textúrázva a fotók, arról meg már nem is beszélve, hogy raksz köréjük egy két szépséget és már kész is az original hú de szép scrappuf-komplé!

kreatívhit írta...

Még a végén kedvet kapok fotózni.Jó lett az oldal.Szép hétvégét.

Lili'sMother írta...

"de állítólag tavasszal is gyönyörű"...állítólag a tavasz a kedvencem :), úgyhogy akkor nekem MINDEN tetszik!
A képed gyönyörű lett, mint egy festmény....a keret meg hát....