2010. december 2., csütörtök

Miket veszek karácsonyra...

Itt reagálok a megjegyzésekre. Rita kérdezte, ki az SB oldal modellje. Ő a lányom, épp egy éve az esküvőjén készült a kép.
Hú de örültem, hogy Nektek is tetszett ez a teavirágos dolog, mert kicsit problémáztam azon, vajon értékelik-e azok akik kapják. Én utálok ugyanis olyasmit ajándékozni, aminek nincs köze az ajándékozotthoz, vagy esetleg nem tudja értékelni.
Ritának és persze mindenki másnak is akinek plusz ötletekre van szüksége ajánlanék még egy jópofa helyet ahol már vásároltam itt. Én pl. fiatal házaspárnak vettem világítós zuhanyrózsát, de érdemes a többi dolgot is megnézni.
De ma például vettem az Aldiban  az idős barátnőmnek egy nagyon szép natur fa teásdobozt 1490 ft-ért és ugyanott vettem bele filteres teákat. Nekem már van ilyenem, tavaly magamat leptem meg, nagyon szeretem, mert ha a gyerekek itthon vannak vagy vendégeink vannak szeretnek válogatni.
Megint más valaki, aki este már vacsora után nem tudja bevette-e a gyógyszerét vagy sem ilyen gyógyszertartót fog kapni, innen.
A drága férjemnek,- aki remélem nem bukkan rá éppen most a blogra-, egy eredeti thai lábmasszázsra fogok  ajándékutalványt venni, plusz, az idén ugye már engedéllyel főzetett saját pálinkájára négyféle címkét terveztem és meg is csinálom addig. Az öntapadós címkéket az Office Depot-ba vettem. Most hirtelen ennyi jutott eszembe, de ha valami ötletes dolgot látok, továbbadom.
Jó vásárlást és ötletelést !

4 megjegyzés:

Margó írta...

Sajnos olyan csúszásban vagyok a karácsonyi készülődéssel, mint még soha!!!! Ezért köszönöm hálásan, hogy ötletekre találhatok Nálad:-)

Rita(006) írta...

Zseniális vagy! Na nem csak azért, mert csodaszép utóddal gazdagítottad a világot, hanem a tippekért! Köszönöm Neked! Megyek is nézelődni, (a teavirág mindent visz, még magunknak is rendelünk, nem csak ajándékba).

kreatívhit írta...

Köszönöm az ajánlást.A pálinka címke pedig klassz ötlet.

Kisnyul / Andi írta...

A teavirágról már hallottam, most meg is jegyeztem magamnak, mert van akinek adhatnám, bár az ő karácsonyi ajándéka most már megvan. Nagyon köszönöm a linkeket!