2010. december 31., péntek

Az ünnepek elmúltával......

Hát elmúlt ez a Karácsony is. Voltak benne ilyen és olyan részek is, de azért a jó volt többségében. Sokan voltunk, de jókedvűen teltek a napok. Sok időm nem volt, mert én leginkább főztem és mosogattam. De nem bánom, mert elégedett vagyok. Majd most már lesz időm a scrappre is. De most még csak egy tegnap este /direkt ezért/ Kecskeméten készített fotóval kívánok mindannyiotoknak BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT !
Kívánom, hogy legyetek egészségesek, mert ez a legfontosabb,legyen mindig annyi pénzetek, amivel megoldhatjátok a felmerülő problémákat,legyen mindig a közeletekben Valaki, aki meghallgat és szeret, akit Ti is szeretni tudtok.
Ennyi, és itt a kép.

10 megjegyzés:

Margó írta...

Drága Éva! Többszörös örömmel néztem a csodálatos fotódat! 18-án jártunk férjemmel Kecskeméten - egy színházi élménnyel és egy mesevilággal lettünk gazdagabbak!
Szeretettel kívánom a 2011-es évre mindazt Neked és Kedves Családodnak, amit a bejegyzésedben küldtél nekünk!
Szeretettel: Margó

kreatívhit írta...

Nagyon klassz a fotó. Köszönöm a jókívánságaidat és én is egy igazán áldott jövőévet kívánok legyen mindenben jó előmeneteled.

Lili'sMother írta...

Igen, ennyi kell és nem több! Köszönöm és mi is boldog új évet kívánunk Neked és szeretteidnek!

Toni írta...

Mindazt kívántad, amire tényleg szükségem lehet az új esztendőben! Neked is kívánok kitartást, egészséget, szeretet, törődést, szerencsét az újhoz! Jövök hozzád jövőre is nézelődni, barátokozni! Csók

Secima írta...

Nagyon boldog új esztendőt kívánok! Teljesüljön minden kívánságod nem csak a jövő évben, hanem ezentúl mindig!

Christine írta...

Nagyon Boldog Új Évet kivánok!

Bíró Ágnes írta...

Boldog Új Évet!! :)

evadraga írta...

Olyan bölcsen foglaltad össze az életünkhöz szükségeseket. Én is visszakívánom tehát mindezt Neked. :) Nagyon örülök, hogy ismerhetlek kedves pufiindian :) Idén is találkozni fogunk a virtuális térben, sokszor! :D
BUÉK!

Gólya írta...

Szép köszöntő!
Úgy legyen minden!!!
Nagyon szép új évet Neked és családodnak!
Szeretettel
Gólya

beedee írta...

Ohhhh Kecskemét... Sajna nekem tavaly kimaradt a főtér fotózása (pedig kecskeméti volnék), de most legalább láthatom ezen a gyönyörű fotón!