2010. augusztus 24., kedd

Cewe66.kihívás

Ezen a héten  Secima csodás fotóját kellene oldalba illeszteni. Még soha nem csináltam ilyet, le is akartam tenni róla, tekintve hogy milyen klassz és  egyedi oldalak készültek pillanatok alatt.
Az igazság az, hogy nem akartam sablon oldalt csinálni, de semmi ütős ötletem nem volt.
Végül motoszkálni kezdett valami, de pillanatnyilag nem találtam hozzá megfelelő fotót, azután kikristályosodott :
Egyedül az izgat, hogy a nagyon szép fotó azért nem úgy érvényesül, ahogy azt megérdemelné. Még nem is töltöttem fel, mert még gondolkodom másik témában is ahol több szerep jutna a képnek.
Az oldalam címe egyébként "Honvágy".  Azért, mert ez egy Kuala Lumpurban készült kép, ahol a lányom törtet keresztül kassul mindenen, éppen egy bankba, ahol egy jellegzetesen magyar plakátot lát meg és eszébe jut az otthon édes otthon. Mondom én........
Egyébként maga a kép nem volt valami jó, csak az isten mentette meg, hogy le ne töröljem. Szerencsére fekete-fehérben és egy  kis unsharp filterrel lehetett rajta javítani. Szóval még tanácstalan vagyok, de messze még a hétvége.

7 megjegyzés:

Christine írta...

Szerintem nagyon ötletes és jól megcsináltad. Az már külön plussz hogy saját sztorit is kreálhatsz a képhez a lányod kapcsán. Szerintem töltsd fel!

Rita(006) írta...

Csatlakozom Christine-hez: TÖLTSD FEL! Pont azért jó, mert nem sablon oldal! Fantasztikus, ütős! Képzelem, ha még töröd a fejed, mi-minden jut eszedbe! Szerencsés ember vagy Te, fantasztikus képzelettel, kreativitással megáldva!

Margó írta...

De jó, hogy nem hagytalak békén:-)) Egyszerűen hihetetlen, hogy micsoda csodákat készítesz sorra! Ettől most teljesen elájultam, kénytelen voltam ezt az általam nem igen használt kifejezést leírni, mert ez valami csodálatos!!! ... és átérzem. A háttér történettel a teljes oldal a "honvágy" tartalmát szolgálja. Az a bizonyos "törtetés" a "kirakati plakát" felé, olyan sokmindent kifejez!! Nekem semmi, de semmi nem hiányzik róla! Egyszerűen FANTASZTIKUS! Jaj, de örülök!!!

Pertine írta...

Töltsd fel! :) Lehet több képpel is menni, de ez az ötlet és megvalósítás nagyon tuti!
Töltsd fel! ;D

Secima írta...

Nehogy már ezt ne töltsd fel! Szenzációs oldal! És a történetet is írd le hozzá!
Persze, ha van kedved készíthetsz másikat is, ami bizonyára ugyanilyen zseniális lesz, de ezt mindenképpen szeretném, ha megmutatnád a CEWE-n.

Eszter(beszteri) írta...

De jó, hogy feltöltötted!!!! :) Szerintem is szenzációs lett, szegényebbek maradtunk volna nélküle! :)

kreatívhit írta...

Szerintem is érdemes a feltöltésre.