2010. augusztus 11., szerda

Cewe 64. kihívás

Ritkán szoktam liftelős feladatot bevállalni, mert valahogy úgy érzem, valaki valamit egyszer már megcsinált,-nyilván jól, ha ez a feladat,- akkor én már csak egy másolatot tudok csinálni. Viszont végignézve a mostani felhozatalt, megint csak azt láttam, milyen tágan lehet értelmezni és milyen sokszínűen a liftelést. Az eredeti  oldal nagyon-nagyon klassz volt. Én egy régi fényképünket dolgoztam fel, ahol a nővéremmel meg a Pucu nevű kutyánkkal vagyunk lekapva a régi kertben. Akkor még a  jókedvünk határtalan volt, pedig micsoda gönceink voltak. Ha egy mai tizenéves ilyen cuccokban járna.....
Szóval itt az oldal:
Felhasználtam háttérként Miriam's Scrap oldalát, Gunhild Storeide képkeretét, HappyScrap oldaláról a papírt és a gyűrt papírszélt Jess Gordontól.

3 megjegyzés:

Rita(006) írta...

Annyira jó lett ez az oldalad is! Nagyon visszaadja a kor hangulatát! No és amit írtál itt a blog-on, minden szavaddal egyetértek, mintha az én gondolataimat vetetted volna digitális papírra.

Puzsi írta...

Nagyon vártalak ám a cewe-n. És ha nem jöttél volna csütörtökig, hát jöttem volna reklamálni. Szép az oldalad. Tőled mindig ilyen finom kis oldalak jönnek. Nagyon szeretem őket. Ezt is. A virágos papír nagyon jó választás, a fotó pedig annyira vicces, a letakart kommenttel együtt. Pucu kutya egyáltalán nem olyan, mint akitől félni kéne...

Margó írta...

Nagyon-nagyon boldog voltam, hogy nemhiába vártalak a Cewé-n, még akkor is,ha kicsit késtél:-)
Nagyon szép ez az oldalad is. ... és nagyon örültem a párhuzamnak, hogy Te is a testvéreddel foglalkoztál:-) Minden oldaladnak külön szeretem a hangulatát, mert mindig megtalálod a tartalomhoz a megfelelő "kivitelezést":-)
Holnap reggel szeretnék ott kommentelni, mert ugyan felnéztem, de az időváltozás nagyon megvisel és amikor hazaérek a "dolgozóból" már nem mindig van kedvem leírni a gondolataimat. Ez így annyira nem is igaz, mert a beszűkült tevékenységem időnként sok feszültséget szabadít fel bennem, így egy héten egy-két oldalt azért készítek. Bár nagyon érzem, hogy most meg kell majd állnom és a következő szintre lépés érdekében tanulnom kell. Külön örülök, hogy előttem haladsz, mert tudom, hogy fogsz nekem segíteni:-))))
Szeretettel ölellek: Margó