2012. március 11., vasárnap

Új fejléc.....

Kellett már az új fejléc, mert ezzel úgy vagyok, mint a frizurával. Normális embernek egy életen át egyféle frizurája van. Ezzel szemben nekem minden félévben más, és nem lesz egyre jobb. A lányommal azzal biztatjuk egymást: hátul jó !
No a fejléccel viszont ez nem működik, mivel elöl kell jónak lenni.
Mostanában a fekete korszakomat élem, mint anno Goya, csak kevesebb talentummal. De szeretem ezeket a max három színből álló képeket.
A scrappelés ezért is szorult kicsit háttérbe, no meg azért, mert nincsenek jól használható fotóim. Én például az unokáimról szinte egyetlen igazán jó fotót nem tudtam csinálni. No, talán a nyáron, ha újra hazajönnek és jó kis fények lesznek a szabadban. Addig mutatok ezekből a fekete-fehér képeimből,amelyek a pillanatnyi hangulatomat jól tükrözik. Kicsit múltbavágyás,kicsit az egyértelműség iránti igény van bennük.





Ha egyszer lesz időm és erőm akkor képeslapot csinálok belőlük.



1 megjegyzés:

Margó írta...

Szeretem a "finom, diszkrét" humorodat és olvasni az írásaidat!:-)
Szerintem, mi már megengedhetjük magunknak, hogy annak a kedvtelésünknek éljünk, amely a lelkünk javára válik!! Nagyon tetszenek a képek! és igen jó ötletnek tartom a "képeslaposítást":-))
Már megam is kezdtem gondolkozni a hátul jó helyett (ez annyira meghatóan aranyos:-)), legyen elől egy új fejlécem! Valamikor csak beindulok vele!
Egyébként a nagy gondom nekem is a fotókkal van. Ugye, nekem meg még unokám sincs. Blanka egyre kevesebbet van itt, akkor is úgy játszik, hogy én nem tudom fotózni! Mindig a fotók keresésével megy el a legtöbb időm! Most beindultam a "magamnak készítem" projekttel. .. egy album, amit végre el is készítek!! Még sohasem csináltam!
Sok-sok puszi: Margó