2012. január 24., kedd

Megszületett Anna

Itt még a szülőszobán vagyunk
Nem tehetem meg, hogy a rengeteg tennivalóm mellett ne dicsekednék el azzal, hogy megszületett Zsófikánk kishúga Anna. Büszke vagyok rá, hogy én tarthattam először a kezemben. Arra, hogy a két lány mennyire hasonlít egymásra itt a bizonyíték:
Zsófi és Anna között egy év és 16 nap van,úgy gondolom néhány év múlva olyanok lesznek, mint az ikrek. Persze addig nem vitás,az édesanyjuknak lesz egypár álmatlan éjszakája.
Szóval most nagy átrendezések folynak nálunk, mert addig amíg meg nem erősödnek itt lesznek. Van annak már harmincegynehány éve, hogy két kiságy volt a házban. Szerencsére Zsófi szereti a kishúgát, és reméljük ez így is marad, ölelgeti és simogatja mint a nyuszikáját. Hát ez van most nálunk.
Akinek nincs unokája, úgys hiszi el, hogy micsoda boldogság, de azt kívánom, tudjátok meg Ti is !

7 megjegyzés:

Rucola Designs írta...

Isten éltesse, szeretettel gratulálok! :)

Ritttus írta...

Gratulálok! Mint 2 tojás! Nagyon hasonlítanak! Csodaédesek!!!!

Toni írta...

Jaaaaajjjjjj! Könnybelábadt a szemem örömömbe! Édes kis életkezdő! Hatalmas boldogságot, egészséget, kitartást, erőt az egész családnak, legfőképp a ragyogó nagymamának!

Gólya írta...

Sok szeretettel gratulálok! Isten hozta őt e földi világban! Büszke Nagymamájuknak sok-sok boldog percet okozzanak ezek a csajszik!!!

Minyu írta...

Tényleg nagyon hasonlítanak!
Sok-sok boldog napot kívánok együtt, anyucinak pedig kitartást, babucinak jó egészséget, mamucinak jó babázást :)

Margó írta...

Drága Éva, szívből köszöntöm kis Annát! Zsófival tényleg olyanok, mintha ikrek lennének!:-) Sok-sok boldogságot kívánok a Családotoknak! (.. és köszönöm, hogy a "potenciális nagymamákra" is gondolsz - Veled örülök!!!)

evadraga írta...

Olyan szépek vagytok! :))