2011. január 12., szerda

ATC és névjegykártya

Nagyon izgalmas volt ismét a cewe-n a kihívás.  Nekem azért is, mert én a névjegykártyáimat mindig nagyon egyszerűre terveztem. Soha nem tettem pl.fényképet vagy grafikát rá. Az ATC / Artist Traiding Card/ izgatott, mert régóta nézegettem, de nem mertem belefogni, mert azokon az oldalakon ahol lehet ezeket a kis kártyákat látni azt tapasztaltam, hogy nagyon feszes a kis kártyák tervezése. Sokkal kisebb a felület amin el kell valamit mondani. Nem beszélve arról, hogy ezek többsége azért igazi művészi munka.                    Azután ennek kapcsán elgondolkodtam , amit valamelyik kedves scrap-társam blogján olvastam, hogy van-e értelme ennek a hobbynak. Persze tudom, hogy a hobbyban nem kell értelmet keresni, mert akkor nem hobby. Azért ha valaki csinál valamit, még ha nem művészi érték is az, jól esik a figyelem a dícséret az elismerés.
Én személy szerint nem panaszkodhatok, mert a családomnak tetszik amit csinálok, sok dicséretet kapok, főleg Apukától, ami azért mindig tovább lendít. De ahogy nézegetem időnként a halmozódó albumokat és a betelő DVD-ket elfog a kétség. Vajon én is el fogom tüzelni halálom előtt mindet, mint ahogy szegény Mami tette ?
No, de félre bú ! Remélem ráérek még ezen gondolkodni. Addig is megmutatom, mit csináltam a hétre.

A legkedvesebb designer-emtől Gunhild Storeide-től vannak az elemek.

Az igazság az, hogy több változatot is csináltam, mielőtt a fenti  mellett döntöttem, de azért ez a másik is tetszik. Nagyon szeretem ezeket a rozsdabarna - arany színeket, de valahogy úgy éreztem, ez  névjegykártyának már nem jó, ATC-nek meg még nem elég jó. Ez csak úgy kiszaladt a kezemből.

Jó lesz még egyszer valamire. A fotón egy számomra teljesen ismeretlen angol színésznő van, aki Jane Austen
Emma-jának egy változatában játszik, de nem a főszereplő.
Hát egy kicsit megdolgoztam a fotót, nem tagadom, lehet, hogy a tulaj sem ismerne rá.

A keret szintén Gunhild Storeide-é.

6 megjegyzés:

Toni írta...

Gyönyörű mindkettő! Nekem az Austinos kicsit jobban, de én rozsdabarna rajongó vagyok! Kicsit én a scrapet úgy élem meg, hogy minden alkotással nyomot hagyunk, ha más nem egy kis karcolást ismeretlen ismerősünk szívébe. Nem lehet hiábavaló és égetnivaló, amire ennyi reakció és szeret érkezik! Én jövök hozzád: reagálni és szeretni, hogy láthasd, nálam már betaláltál.

Margó írta...

No, meg nálam is betaláltál, de ezt már régóta tudod:-)) Nekem mindkettő nagyon tetszik! ... és örülök, hogy a bejegyzéseddel segítettél nekem, hol nézzek utána az ATC-nek!
Sokat gondolkodtam magam is a naplóíráson. Az akkor az igazi, ha minden titkos gondolatom, velem-velünk történteket lejegyzek. Ment volna, de elgondolkodtam, hogy megtehetem-e a gyermekeimmel, hogy akkor szembesüljenek ismeretlen dolgokkal, amikor már nem tudunk róla beszélgetni. Így eldöntöttem, hogy csak olyan emlékeket örökítek meg akár naplóban, akár scrapban, amely körülményei mindannyiunk előtt ismeretesek.
Olyan gyönyörűségeket készítettél már eddig, amióta ismerlek, hogy megszakadna a szívem, ha azt tennéd, amit a nagymamád!

Más... szeretném, ha a fórumon elolvasnád a találkozóról szóló bejegyzéseket!!!!!

Rita(006) írta...

Na tudod min gondolkodj Te! Még hogy elégetni? Remélem lesz ott kellő időben valaki aki lefogja a kezed! Vétek ennyi szépséget, mély gondolatot a tűz vagy feledés markába küldeni!
Nekem személy szerint, ami mellett döntöttél, az a változat jön be! Nagyon tetszik! És mély tiszteletem a Tied, mert az én kezem közül csak nem akar megszületni ilyen stílusú mű. Hiába az én egyik kedvencem szintén a Gunhild, még ez sem segít. Túl nagy falat ez nekem.

kreatívhit írta...

Nagyon tetszik amit készítettél.

Puzsi írta...

Gyönyörűséges mind a kettő, nem is tudnék választani - szerencse, hogy nem is kell :) Szeretem nézegetni a régi fényképeket és olyan szerencsében van részem, hogy anyai nagypapám két levelét is őrizhetem, amiket a nagymamámnak írt, mikor szerelmesek lettek... (Magázta a nagyimat és olyan szép-szelíden vallott szerelmet...) Csak remélni tudom, hogy a fotókönyveimet az unokám majd ugyanilyen becsben tartja majd... Szerintem a csodaszép, leheletfinom munkáidat is őrizni fogják a családodban - bár korai erről gondolkodni, úgy ám. Szóval csatlakozva az előttem írókhoz, nekem is a szívemben vagy.

Gólya írta...

nekem is nagyon tetszik mindkét kártyád...én hiába imádom ezt a stílust, nekem nem megy, minden tiszteletem és legmélyebb hódolatom azoké, akik ezt tudják művelni!!!!