2011. július 29., péntek

2011. július 21., csütörtök

Yellow Dream blogtrain kukucska

Hát ilyen lesz az én sárga álmom, ami majdnem rémálom lett az ecseteim között történt súlyos katasztrófa miatt.
Kicsit izgulok, hogy fogják e szeretni, a sok gyönyörűség mellett.

2011. július 20., szerda

Eltettem az ecseteimet láb alól...

Krissz, Gólya köszi a gyors segítséget, de rajtam már nem segített. A helyzet az, hogy valóban a Replace brush-t nyomhattam meg tegnap éjszaka, de azért nem tudom visszaállítani a többségét az ecseteknek, mert nem mentettem le őket. Szóval most jöttem rá, hogy hogyan kellett volna csinálni. Azért volt amit megtaláltam,az alapján amit mondtál, azaz a Edit-Preset manager-Brushes-ban. Azért ez is jó. A sajátjaimat, megpróbálom újra csinálni.
Figyelem, aki ecsetet tölt le, feltétlenül nézze meg az ide vonatkozó szakirodalmat, mert úgy jár, mint én.
Tehát látsz egy szépen fejlett ecsetkészletet itt, vagy itt, vagy itt .
Szépen feltöltöd a gépedre, meg is jelenik az ecseteid között és mindaddig vidáman használod, míg egyszer nem csinálod azt amit én tettem. Ellenben, ha a feltöltés után közvetlenül bemégy az Edit - Preset manager - Brushes-ba, majd kijelölve a feltöltött ecseteket (klikk az elsőre - Shift - klikk az utolsóra) Save set - majd a névadás után mentés és kész. Ezek után már gyönyörűen csoportokba szerveződve várnak katonás rendben.
Én megszívtam ,Neked nem kell ! Ha csak egy embert mentettem meg attól a bosszúságtól, amit én éreztem már megérte.

Teljesen kész vagyok...

Gyerekek ! Ki ért az ecsetek lementéséhez ? Tegnap éjszaka eltűnt a két éve gyűjtögetett és saját magam által készített ecsetek 90 %-a. Fogalmam nincs mit csinálhattam.  A blogtrainhez szerettem volna néhány ecsetemet csatolni, mivel úgy láttam ecseteket nem csinált eddig senki. Már nekiálltam pótolgatni, de ezzel az erővel akár holnap eltüntethetem megint. örülnék, ha Valaki segítene. Előre is köszi !

Hamarosan csodát láttok.....

Remélhetőleg mindenkinek nagy-nagy örömet fog a scrappesek körében okozni a készülő Yellow Dream blogtrain, amit beedee indított el itt. Nagyon sokan dolgoznak rajta, kukkantsatok be az előlapok nagy részét már láthatjátok a cewe fórumán.
Már a logó is meg van, ami szintén beedee keze munkáját dicséri. Figyeljétek a Cewe oldalát, hogy le ne késsetek erről a szuperexpressről.

2011. július 17., vasárnap

Köszönöm a tanácsokat...

Sohasem sértődnék meg azon, ha valaki jó szándékkal figyelmeztet akármilyen témában. A legkevésbé sem vette ez el a kedvem, az már előtte nem volt az igazi, talán azért is nem láttam át az arányokat.
Krissz, Gólya, örülök, hogy kommenteltétek az oldalt . Ildának , Marthának és Puzsinak is köszönöm a kedves szavakat.
Azt hiszem, pihenek egy kicsit.

2011. július 16., szombat

Cewe 112. újratöltve......

Ketten is úgy értékelték, hogy túl nagy fészket akartam anno rakni, ezért
újraszerkesztettem az oldalt. Persze elölről kellett kezdenem, mert nem mentem el csak jpg.-ben, így is híján vagyok már a helynek. De ha már újat csinálok, akkor egy kicsit változtatok rajta. Így már ilyen lett:
Az az igazság, hogy elégedetlen vagyok magammal, mert nem érzem mostanában azt a szikrát, ami valamit begyújt, amitől egy kicsit minden oldal más lesz, jobb lesz, mint az előző. Talán elfáradtam és abba kellene hagyni egy időre, de olyan jó legalább vitrtuálisan odacsapódni egy társasághoz, pláne, ha az olyan klassz csapat, mint a cewések. No, majd meglátom, lehet, hogy csak az a baj, hogy olyan iszonyú meleg van.

2011. július 15., péntek

Cewe112.kihívás

Az e heti kihívás esküvői oldal. Nem akartam csinálni ebből oldalt, mert már olyan nagyon régen volt, hogy alig emlékszem. De azután a múlt heti nyereményemben volt egy olyan jó készlet, ami megihletett. 
Hát ilyenek voltunk a fészekrakás alkalmából, ezelőtt 36 évvel.
Felhasználtam Krissz keretét ,Bunnies and Bow készletét és papírjait.

2011. július 12., kedd

Játék van !!!! Titti-nél blog candy !

Aki a digitális mellett űzi a hagyományost is az azonnal jelentkezzen, mert érdemes.Itt
Nézzétek csak milyen klassz dolgokat lehet megnyerni . Jó lehetne használni a nyári fotók albumba rendezésénél. Persze már így is elönt a sok cucc, de ebből nem lehet elég.

2011. július 8., péntek

Cewe_111.kihívás

A heti kihívás "háziasszonya a Cewe-n most aagassi volt, akinek az ötlete e hétre paca és maszk. No ezt a kettőt igen ritkán, mondhatni soha sem használom. No de ez lenne  a dolog lényege, csinálj már végra mást is, mint amit mindig. De én rájöttem, hogy nem tudok igazán mást csinálni.
Nem mondom, hogy nem szenvedtem meg vele.
Ez lett.
A fotó a Magic Moonlight Free Images oldaláról való. A háttér és maszk saját. Hát maszkolni még mindig nem igazán tudok, pedig előtte mindig megnézem Krissz idevonatkozó tutoriálját. Mindegy, egyszer rájövök.